Загадката на Sofia24.bg на 2 юни е свързана с един човек, който

...
Загадката на Sofia24.bg на 2 юни е свързана с един човек, който
Коментари Харесай

Това бебе днес пише книги и организира партита! Няма да го познаете

Загадката на  Sofia24.bg  на 2 юни е обвързвана с един човек, който е роден в Златица през 1963 година като извънбрачно дете. Осиновен е и прекарва детството си в Пазарджик, където дружно със семейство си живее извънредно оскъдно в циганския квартал на града. Учи във военно учебно заведение, само че го напуща преди да приключи и отива в София. Започва да чисти входове и защото няма софийско жителство и непрекъснати приходи стартира работа в градския трамваен превоз. Познахте ли го? Това е Евгени Минчев.

През 80-те години на XX век кара трамвай номер 7 в София, минаващ по Витошка. Едновременно с ватманството работи като манекен и модел. В хода на настъпващите промени в България стартира да написа за затворения свят на посолствата и на известните хора, като провежда и празненства. Печели известност с посещение в първия утринен блок на БНТ, юридически от Величко Скорчев.

Издава няколко музикални албума. В работата си като пиар и продуцент провежда всемирски събития. Първата му книга са автобиографичните записки " От противоположната страна “ от 2008 г. През 2021 година взе участие в третия сезон на " Маскираният артист “ като гост-участник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР